Registrujte se do věrnostního programu SANTINI+ ještě dnes a získejte extra slevu až 10% na vaše nákupy! 💙

Novinky s dotekem přírody

Dopřejte si dokonalou péči a relax s přírodními produkty Santini! 

Máme tady léto, čas pohody, relaxování a koupání se. V tomto ročním období je pokožka více vystavena slunečnímu záření a dalším vlivům, jako je chlór z bazénu nebo slaná voda. Může tedy docházet k jejímu nadměrnému vysušování. Pokud je navíc vaše pokožka více citlivá, měli byste používat kvalitní přírodní kosmetiku po celý rok.

 
Jste spokojeni se svojí dosavadní kosmetikou? 

Je jasné, že každé pokožce vyhovuje jiné složení kosmetiky. Někdo má pokožku přirozeně vyživenou, někdo takové štěstí nemá a celý život bojuje s tím, aby nebyla vysušená. Hledáte univerzální kosmetiku, která by se hodila do jakéhokoliv ročního období? Pak zapomeňte na běžné produkty z drogerie a sáhněte spíše po naší přírodní kosmetice. Ta je šetrná k jakémukoliv typu pokožky a obsahuje přírodní extrakty, které blahodárně a intenzivněji působí na zlepšení kvality pokožky. Je důležité se zamyslet nad péčí o pokožku již při koupeli. Výživu pokožky můžete podpořit již u této běžné denní hygieny. Stačí si dopřát přírodní sůl do koupele, která pokožku těla krásně zvláční. Poté je vhodné použít další pečující péči v podobě pečujícího balzámu nebo peelingu.

Vyzkoušejte hebký dotek přírody 

Do naší nabídky jsme zařadili přírodní řadu, která se postará o vaši pokožku, ale i o navození pohodové atmosféry při relaxování. Nabízíme úžasný zjemňující peeling s vůni banánu a karamelu. Vaše pokožka bude krásně vyživená a hydratovaná a dopřejete jí také skvělou masáž. Pro větší požitek z koupele jsme pro Vás připravili úžasné soli do koupele, a to hned ve třech vůních. Díky nim vznikne dokonalá uvolňující lázeň, která dodá Vaší pokožce důležité minerální látky. Jakmile dokončíte koupel, jistě oceníte náš tělový meduňkový balzám. Skrývá v sobě bambucké máslo, přírodní oleje, citronelu a meduňku. Je skvělý pro suchou až velmi citlivou pokožku. Dokonale pokožku vyživí. Ta je pak hebká pružná a vláčná. Tento dokonalý přírodní relax skvěle doplní přírodní svíčky.

Dopřejte si relaxování za doprovodu přírodních svíček 

Dokážete si představit relaxační den pro sebe, kdy se necháte hýčkat přírodními produkty? Je to jednoduché. Zkuste naše přírodní produkty a udělejte si v pohodlí domova hotové lázně. Nejen že se díky našim produktům ponoříte celým tělem do úžasné přírodní péče, ale můžete celý dojem umocnit použitím přírodních svíček. Máme je ve dvou netradičních vůních. Jedna z nich je Ostružina s kapkou smetany a druhá je Pečená švestka. Věřte, že váš relax začne už jen přičichnutím k těmto dvou úžasným vůním. Jsou ručně odlévané a vyrobené z včelího vosku. Mají velmi praktické balení, které můžete dále použít. Jsou také krásným doplňkem do vašeho domova, který nádherně provoní. A navíc jsou k výrobě použity jen české suroviny.

Nezapomněli jsme ani na čtyřnohé miláčky

Naši věrní čtyřnozí miláčci si zaslouží kvalitní přírodní péči. Nejvíce jsou zatěžovány jejich tlapky, kdy například v zimě musí chodit po posolených chodnících. Povrch polštářků na tlapkách pak může být narušen a dochází k jejich popraskání. Proto jsme pro jejich komfort přidali do nabídky i ochranný regenerační balzám na tlapky. Je složen z bambuckého másla, arganového a avokádového oleje, včelího vosku a meduňky. Hodí se na suchá místa, která krásně vyživí. Dále ho lze celoročně použít jako univerzální hojivou mastičku. Vytváří ochranný film, který zabraňuje kontaktu s nečistotami v okolí. Užijte si bez starostí mnoho nachozených kilometrů.

 

nakoupit