Registrujte se do věrnostního programu SANTINI+ ještě dnes a získejte extra slevu až 10% na vaše nákupy! 💙

Parfémy do prádla Santini

Voňavé prádlo bez aviváže? Jedině s parfémy do prádla Santini!

Vůně prádla je pro všechny velmi důležitá. Ať už jde o ručníky, košile, šaty nebo ložní povlečení, vždy chcete, aby prádlo krásně vonělo. Lámete si hlavu, jak toho docílit? Moderní doba přináší skvělou alternativu aviváže. Jde o parfémy do prádla, které vás opravdu dostanou!

Zapomeňte na zastaralou aviváž

Dříve bylo zvykem do prádla používat aviváž. Ta sice prádlo provoněla, ale ne vždy na dlouhou dobu. Navíc mohlo při jejím používání docházet k zanesení pračky a hromadění bakterií.  A aby prádlo bylo voňavé, museli jste jí spotřebovat mnohem více, což bylo neekonomické. Koho by pořád bavilo kupovat velká balení aviváže, která vydrží opravdu chvíli? Naštěstí v dnešní době existují skvělé alternativy v podobě vůní do prádla. Představte si, že nakapete jen pár kapek a prádlo vám bude opravdu krásně a dlouho vonět. Dejte si ale pozor, jaký parfém do prádla kupujete. Některé jsou zbytečně předražené, a navíc ze surovin neznámého původu. Vybírejte opravdu s rozmyslem. Ne vždy to, co nejčastěji vidíte na internetu v reklamě, je ta nejlepší volba. Dbejte na kvalitu za super cenu a zkuste parfémy do prádla Santini!

Intenzivní a dlouhotrvající vůně do prádla z Francie

I když jsou naše parfémy do prádla úplnou novinkou na trhu, musíme se s nimi pochlubit. Jsou to opravdu kvalitní a povedené výrobky. Pracovali jsme na nich dlouho a intenzivně a výsledek stojí za to. Naše firma si potrpí na kvalitu, takže ani u tohoto výrobku to nebude jiné. Suroviny máme přímo z Francie, která je jedničkou v oblasti vůní. Stačí tedy opravdu pár kapek a vaše prádlo bude intenzivně vonět. Parfémy do prádla Santini pronikají do hloubky vláken, takže vám zaručují dlouhotrvající vůni. Budete překvapeni, jak vám provoní šatník i buben pračky. Představte si, že už nebudete muset pořád běhat do obchodu pro aviváž a budete mít doma tento malý zázrak, který vydrží až 50 praní.

 

Parfémy do prádla Santini

A to nejsou všechny výhody našich parfémů. Pokud si porovnáte ceny, tak zjistíte, že naše parfémy do prádla mají opravdu skvělou cenu. V nabídce máme dvě vůně a u každé z nich dvě velikosti balení. Menší, na 10 praní, stojí 149 Kč a větší, na 50 praní, stojí 379 Kč. Vzhledem k francouzské kvalitě je toto opravdu bezkonkurenční cena, kterou jinde nenajdete. Navíc razíme heslo, že někdy méně je více, a proto jsme v první fázi intenzivně pracovali jen na dvou druzích vůní do prádla, abychom mohli zákazníkům přinést požadovanou kvalitu. První z vůní je Intense Bouquet, ve které najdete květinové tóny s dřevitým nádechem a druhým typem je parfém do prádla Mystical Vibration. V něm najdete tóny levandule spolu s vůní ambry a pižma.

Použití parfémů do prádla je velmi jednoduché. Stačí použít jen 5 ml koncentrátu na 4 kg prádla přímo do nádobky na aviváž. Zapněte běžný prací program a pak se už můžete těšit na krásnou vůni, která se line z pračky. Naše parfémy do prádla Santini lze použít i do sušičky. Stačí nalít na čistou bavlněnou textilii, kterou vložíte k prádlu do sušičky. Tak co, zkusíte naše francouzské parfémy do prádla Santini? Lze je koupit u nás na eshopu ZDE nebo v kamenné prodejně v Dobré.